Рецепты мам. Просте і смачне пісочне печиво
Здоров'я

Рецепты мам. Просте і смачне пісочне печиво

А у мене творча криза. Нічого не думається і не пишеться. Зате живеться. І їсться. Якщо ви не даєте своїй дитині вироби зі звичайним білим борошном, цукром і яйцями, то цей рецепт не для вас.
Я не дружу з випічкою, бо її робити довго. Але я люблю їсти домашню випічку. Тому доводиться шукати компроміси. Наприклад прості рецепти. Уже двічі я готувала пісочне печиво за елементарним рецептом. Пам’ятаєте печиво із дитинства? – ось воно таке.

Отже, переходимо до суті.
Знадобиться:
Борошно – 3 склянки
Яйця – 2 шт
Масло – 200 г (я беру найжирніше)
Цукор – 0,5 склянки
Розпушувач – 0,5 ч.л.

16002788_1250499898375581_2867007245896824974_n

1. Взбити яйця з цукром. Взбити гарно-гарно (я використовую міксер)
2. Додати туди м’яке масло (але не розтоплене до води). Взбити тепер усе разом.
3. Додати борошно і розпушувач. Розмішати.
4. Вимісити тісто
5. Поставити у холодильник на 30 хв
6. Розкотати тісто (не тонкий шар) і зробити печеньки.
7. Випікати при 200 градусах приблизно 10 хв (але орієнтуйьесь на свою духовку і на саме печиво – має бути золотаве, якщо коричневе – усьо, згоріло)))

Ми усе робимо з Лук’яном разом. І посуд потім миємо теж разом
Смачного.

Автор Щоденник матусі